Cases

Design Fordi

Et lokalt bogprojekt uden kompromiser

Tryksagen “Vind, Vand og Vin” tager os med på en visuel rejse til otte vestjyske spisesteder, hvor kærlighed til mad, historiske vinkler og anekdoter går hånd i hånd med det særligt bevidste valg af de absolut bedste papirkvaliteter.

Hvert spisested har sin egen DNA, og i bogen vil du opleve kokkenes favorit- eller signaturret eller en ret, der reflekterer stedets historie.

Det er lyriske og visuelle fortællinger om de ildsjæle, der passioneret knokler i restaurationers køkkener, for at give den bedste oplevelse, samt en beretning der tager læseren med på en rejse, i det vindblæste landskab, fra Skallingen til Nymindegab.

Del

Fra tanke til tryk af den sanselig tryksag

Det er, som sagt, en bog uden kompromiser og den har været 1 år undervejs i stærkt samarbejde med bogens udgiver, Design Fordi. Efter at have fremvist papirkollektioner, inspirationsbøger og fundet løsningen på de specifikke ønsker, skabte vi et dummyeksemplar af den endelige bog uden tryk. På den måde kunne Design Fordi visuelt se deres ønske, mærke papiret, tykkelsen på indholdet og endelig overfladen på det særlige papir til omslaget, før produktionen gik i gang.

Valget blev et omslag lavet i Sense Nature Snow 135 g, omhyggeligt designet med bølgende mønstre, der omkranser omslagets tekst i guld: “Vind, vand og vin”.
Bogen er lavet som schweitzerbind, så bogen kan åbnes helt op og indholdet er kun limet på i den bagerste omslagsside. Derved opnås den perfekte opluk/bladrefunktion og den smukke åbne ryg kommer til syne, hvor bogens titel også fremtoner – en kompleks og flot detalje der afslører den håndværksmæssige præcision og kvalitet.

Papirets indhold er Munken Kristall Rough 150 g, der med sit matte look gengiver de smukke farver i de grundigt udvalgte billeder til bogen, fotograferet af Pia Enghild.

Ligesom det barske landskab og vinden der ændrer på landskabet langs vestkysten, er papirkvaliteten til omslaget valgt, så bogen med tiden vil patinere, og omslaget vil fremstå blødere og kanterne bliver “slidt”. En fantastisk detalje der understreger det udførlige grundarbejde for at skabe en helt speciel tryksag.

Kontakt Lars Kristiansen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand