Annoncesalg

Vi skaber kontakten mellem medie og annoncør

Hos MediaService, som er en del af Stibo Complete, skaber vi resultater for dig. Vi sætter fokus på vækst for dine annoncører og retter samtidig salgsindsatsen mod nye annoncører og muligheder.

Vi er et dansk mediehus med kontorer i Esbjerg, Horsens og København. Vi repræsenterer over 30 magasiner, fagmagasiner og blade – og er eksperter i annoncering i både trykte og digitale medier.

Hos os får du adgang til et stærkt hold af erfarne annoncekonsulenter, der har et unikt kendskab til mediebranchen – og en stor kundedatabase.

Når du samarbejder med os, bliver du tilknyttet én konsulent, med fokus på annoncesalget til dit medie. Alle vores konsulenter kan varetage annoncesalget til både trykte og digitale medier. Din udgivelse får desuden tilknyttet én grafiker.

Vi sikrer synergien mellem indhold og annonce
Vi markedsfører din udgivelse ved at skabe en attraktiv grundfortælling, som annoncørerne kan se sig selv i – og ønsker at blive set i. Synergien mellem magasinets indhold og annoncørernes budskaber er med til at give læserne en god læseoplevelse og skabe effekt af annoncerne.

Vi indhenter og varetager kvalitetstjek af alt annoncemateriale til både print- og onlineannoncering og sikrer høj kvalitet i hver udgivelse.

Dine fordele

Én fast konsulent og kontaktperson

Én fast tilknyttet grafiker

Stor kundedatabase

Synergi mellem indhold og annoncer

Eksperter i annoncering i printmedier samt online

Besøg vores mediaservice her

Kontakt Kasper Kristensen for at høre mere