Cases

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Lyreco-koncernen er førende i Europa og verdens tredjestørste distributør af produkter og ydelser til arbejdspladsen. Koncernen har rødder helt tilbage til 1926 og har i dag et imponerende antal afdelinger i hele 25 lande i Europa og Asien samt yderligere 17 markeder på fire kontinenter gennem et netværk af distributionspartnere.

Med Lyrecos format tager de ansvar, og de har derfor også en etisk indkøbspolitik. Det vil sige, at de for eksempel tilbyder miljømærkede kontorprodukter, sikrer etik og compliance i alle de lande, deres leverandører opererer i, samt udvikler ansvarlige processer fra bestilling til levering og helt til produktet er udtjent.

Del

Vi valgte igen at bruge Stibo Complete som leverandør af vores trykte katalog. Vi har et stort fokus på at belaste miljøet mindst muligt, og her er vi altid helt trygge ved at bruge Stibo Complete. Vores samarbejde omkring, hvordan vi trykker så ansvarligt som muligt, er helt i top. Dét, at Stibo ligger på dansk grund, er også en vigtig faktor for os, så transportaftrykket kan minimeres. Tak for endnu et godt samarbejde med vores katalog-23.

Dina Flygenring

Head of Visuals & Design

Stort fokus på ansvarlighed

Med det store fokus på ansvarlighed var det derfor helt klart, at Lyrecos nye produktkatalog naturligvis også skulle trykkes ansvarligt og med mindst mulig belastning af miljøet.

Med Stibo Completes miljøcertificeringer kunne vi igen i år imødekomme deres behov for f.eks. Svanemærket, FSC-certificeret papir og 100 % genanvendeligt papir.

48 nye træer genplantet

Med Lyrecos 2023-katalog har Lyreco valgt at fortælle en god historie om ansvarligt skovbrug i forbindelse med denne tryksag, som også findes på indersiden af kataloget. For som en ekstra udregning kunne vi nemlig beregne, at på de 35.000 kataloger, der blev trykt, blev 48 nye træer genplantet. Det svarer til tre gange så mange træer, som reelt er blevet brugt.

Kontakt Søren Rygaard for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand