Cases

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Gennem de sidste 40 år har Marianne Isager stået i spidsen for dansk strikkedesign, og med sine mange strikkeopskrifter og bøger har hun været med til at holde det gamle håndarbejde i live. I dag er det at strikke nemlig ikke kun noget for den ældre generation, men et håndarbejde, som også den yngre generation har taget til sig.

Da billedkunstner og grafisk designer, Rikke Nygaard, skulle have hjælp til at producere en gennemført og flot halvbindsbog om Marianne Isagers liv, kontaktede hun Stibo Complete, og vi gik straks i dialog om at finde frem til den helt rigtige løsning.

Marianne Isager er født i Nordjylland og har brugt en stor del af sit liv der, og derfor skulle bogen også emme af Nordjylland og nordjysk beskedenhed, men samtidig udtrykke lækkerhed og kvalitet.

Del

Med et komplekst projekt – der rummer alt fra kontemporær fotografi til dias fra 80’erne – og et ønske om at bogen skulle trykkes på en mat papirtype var det vigtigt med stor tillid til samarbejdspartnerens engagement og professionalitet. Her levede Stibo Complete til fulde op til forventningerne.

Rikke Nygaard

Billedkunstner og grafisk designer

En grundig proces, der gav et flot resultat

Sammen med Rikke Nygaard skabte vi en flot bog med passende format, papir og øvrigt materialevalg, som netop levede op til disse krav. Processen startede med, et ønske om at sikre det bedst mulige trykresultat, for de mange billeder fra forskellige perioder af Mariannes liv – nogle var på papir, andre dias og af meget forskellig kvalitet. Ligeledes skulle de nyfotograferede modelbilleder gennemgå en billedbehandlingsproces der optimerede dem til tryk på mat papir. Efter scanning, billedbehandling, prøvetryk og godkendelse var det straks videre til tryk, hvor Rikke Nygaard deltog hos os i Horsens. Hos bogbinderen i Randers fik bogen herefter den allersidste finish.

Fra start til slut har vi været med som rådgiver og kreativ sparringspartner, som har sikret, at vi er kommet i mål med et rigtig flot resultat, som Marianne Isager er både glad for og tilfreds med.

Kontakt Lars Kristiansen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand