Pharma

Pharma

Stibo Complete producerer emballager og indlægssedler for en lang række produktionsvirksomheder inden for pharma- og medicinalindustrien.

I vores pharma-kompetencecenter udvikler og producerer vi:

• Indlægssedler

• Booklets

Kvalitetssikring og dokumentation

Vi producerer indlægssedler i henhold til GMP (Good Manufacturing Practice). Alle procestrin er dokumenteret, så det er muligt at spore hele forløbet.

Det er samtidig muligt at identificere den enkelte indlægsseddel gennem hele forløbet, både maskinelt vha. stregkoder og visuelt vha. fluttermarks. Inden vi frigiver ordren til forsendelse, udfører vi en manuel udgangskontrol.

Vi arbejder op imod de gældende direktiver både nationalt og internationalt for de dele af fremstillingsprocessen for de ydelser, som vi beskæftiger os med. Og vores medarbejdere, der er beskæftiger sig med produktion til medicinalbranchen, har modtaget undervisning/træning i GMP-reglerne. Vi arbejder desuden løbende med at styrke kvalitetsbevidstheden blandt vores medarbejdere.

Stibo Complete er ISO 9001 certificeret og arbejder dagligt efter relevante krav fra de internationale direktiver “Eudralex vol. IV (EU)” og “FDA” (US), som alle er implementeret i vores procedure og instruktioner.

Læs mere om vores certificeringer her.

Dine fordele

ISO 9001 certificeret og erfaren producent af indlægssedler, booklets, emballager

Effektiv kopibeskyttelse med synlige og usynlige anti kopi-features

Produktion af indlægssedler i henhold til GMP

Uddannet og trænet personale

Dokumenteret og sporbar proces

QC udgangskontrol

Kontakt Michael Patrick Estø for at høre mere