Ydelser

Idé & koncept

Vil du ramme dine modtagere med relevante budskaber? Lad os udvikle koncepter og markedsføring, der styrker dit brand.

Layout, DTP & foto

Har du brug for hjælp til opsætning eller billedbehandling? Vi kan hjælpe dig med alle former for grafiske opgaver.

Produktion & tryk

Stibo Complete har løsninger til at håndtere alle printopgaver. Du kan både bestille print online og få personlig rådgivning af en af vores mange eksperter.

Pakning

Vil du have mest muligt ud af dit markedsføringsbudget? Lad os pakke og sende kampagnepakker direkte til dine modtagere.

Lager & logistik

Få fleksibilitet og optimal lagerstyring med vores lager- og logistikløsninger. Vi tilbyder sikker opbevaring, håndtering og forsendelse direkte fra vores lagerhotel.

Distribution

Få fuld fleksibilitet og effektivitet med tryk og distribution samlet under ét tag.

Marketingportal

Vil du styrke dit brand og samtidig spare tid og penge på dine marketingmaterialer? Du vælger, hvilke produkter og designs, der skal være tilgængelige for dine brugere, og på den måde får du sammenhæng og kvalitet i din markedsføring.

Pharma

Stibo Complete producerer emballager og indlægssedler for en lang række produktionsvirksomheder inden for pharma- og medicinalindustrien.

Annoncesalg

Hos MediaService, som er en del af Stibo Complete, skaber vi resultater for dig. Vi sætter fokus på vækst for dine annoncører og retter samtidig salgsindsatsen mod nye annoncører og muligheder.

Indretning

Stibo Complete indretter alle former for lokaliteter. Kontorer, butikker, hoteller, restauranter, museer, spillesteder og venteværelser er nogle eksempler.

Butikskommunikation

I en verden med stigende konkurrence er det vigtigt at blive set på den bedste måde! Uanset om det drejer sig om at sælge billig mad i et indkøbscenter eller fint tøj i en eksklusiv butik.

Event & Expo

Events kan dække over mange ting lige fra en festival til en messe!

Montering

Lad os klare hele opgaven, når du bestiller dine print. Vi monterer dit banner eller skilt, så det sidder sikkert, og vi monterer i hele norden.

Udbud

Gennem årtier har Stibo Complete været stærke på udbud til både det offentlige og det private. Derfor har vi en afdeling, som udelukkende er dedikeret til formålet.

Offentlig Indkøb

Økonomistyrelsen har udvalgt Stibo Complete som fast samarbejdspartner og eksklusiv leverandør af trykkeriydelser og standard kopi- og printydelser til offentlige organisationer.

Showroom

På vores lokation i Horsens har vi skabt et showroom, der giver et indblik i vores store, kreative verden af print og tryk.