Cases

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

BUPL skulle afholde stormøde for 2000 tillidsvalgte i Lokomotivværkstedet i København og skulle der gives fuld gas på marketingmaterialerne. Stibo Complete har i den forbindelse været på pletten med sparring og god dialog om løsninger, hvorefter at printe og levere alle de flotte materialer, som indrammede hele mødet. De mange printede budskaber, hjalp til en af stormødets mål, – nemlig at klæde tillidsfolkene på til at komme ud med budskabet om højere løn. Heraf hashtag kampagnen #viermereværd som oplyste hele lokomotivværkstedets faciliter med det magenta print og fuld eksponering på de sociale medier.

Del

Det har været et spændende forløb at samarbejde med Stibo Complete. De har formået at være en god sparringspartner i hele udviklingen og med deres kompetencer for materialer og muligheder, har vi haft et fuldt ud tilfredsstillende arrangement.

Niels Juul Pedersen

Projektleder

Se det imponerende banner sidst i nedenstående video

Play Video

Fotovæg og demoskilte

Stibo Complete har bidraget med udvikling og produktion at lang række materialer. Lige fra bannerne som prydede væggene i det store værksted, til handouts som klistermærker, foldere, postkort samt en lang række andre materialer.

Den store fotovæg med Christiansborg i baggrunden, var meget populær gimmick hos deltagerne. Fotovæggen som måler 2 x 3 meter blev flittig besøgt med dertil printede demoskilte i hånden.

Som en stor finale, blev dagen afsluttet med alle deltagerne udenfor, hvor de sammen rullede det imponerende 900 m2 store tifo banner ud hvor budskabet “Vi er mere værd” blev slået fast.

Kontakt Christian Mortensen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand