Evers Reforest

Med din egen skov kan du
neutralisere dit CO2 forbrug

CO2 er en af de største syndere, når vi taler om klimaforandringer.

Træer kan flytte bjerge

CO2 er en af de største syndere, når vi taler om klimaforandringer. Derfor er det op til os alle at begrænse vores udledning af drivhusgasser eller endda undgå dem helt, hvis vi kan. Det sidste kan kun delvist lade sig gøre, når vi producerer kataloger, brochurer og i forbindelse med mange andre aktiviteter. Indtil at det er fuldt ud muligt, er løsningen CO2 kompensation. Bare et enkelt træ kan i gennemsnit konvertere 100 kg CO2 til biomasse på et år.

Sådan fungerer Evers ReForest

Evers ReForest planter 7.000-8.000 stk. træer pr. hektar for at skabe nye skove med forskellige løvtræer. Uanset om det er bøg, eg, ahorn, avnbøg eller lind: De er alle sammen med til at forbedre din individuelle CO2-balance. Sådan opstår der snart en skov, et levested, hvor dyr og planter igen kan trives og føle sig hjemme. Dit træ bliver ved med at vokse i årtier og kompenserer for mere og mere CO2. Dertil kommer, at dit engagement kan ses, røres og duftes, og man kan endda gå en tur: Du kan nemlig besøge din helt egen skov, når det passer dig.

Hvorfor plante en skov?

CO2 er en af de største årsager til klimaforandringer. Derfor har vi alle ansvar for at begrænse udledningen af drivhusgasser eller – hvis det er muligt – undgå dem helt. Indtil det sker, er løsningen CO2– kompensation. I gennemsnit kan et enkelt træ omdanne 100 kg CO2 til biomasse hvert år. Hvor meget kan du opnå med en hel skov? Tilbage i 2011 grundlagde vi skovrejsningsfirmaet Evers ReForest. Og det viste os, at CO2-kompensation ikke er så kompliceret: Ved at genplante blandede løvskove, kan man kompensere for CO2-udledningerne, uanset om de kommer fra din virksomheds bilpark, private flyrejser eller el- og gasforbruget hjemme hos dig selv. 

Med dit engagement kan du mærke dine produkter med Evers ReForest-logoet og få et certifikat.

Vores skovrejsningsområder

Dine skove ligger i Slesvig-Holsten
mellem Nordsøen og Østersøen.
Det er fx i nærheden af Welmbüttel nordøst for Meldorf: Her er 105 hektar udpeget til naturbeskyttelsesområde. Et andet sted er Lehmkuhlen, en kommune, der grænser op til Preetz i øst, lige midt i de nordlige forbjerge i det bakkede landskab i Schleswig-Holstein.

skovrejsningsområde
0 m2
plantede træer
0
er der indtil videre blevet kompenseret for
0 t CO2
Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Mads, hvis du vil vide mere