Cases

SEGES

Vi opbevarer og sender SEGES' tryksager

Vi tilbyder sikker opbevaring, håndtering og forsendelse af vores kunders tryksager direkte fra vores lagerhotel ud til slutkunden.

På vegne af vores kunde, forlaget SEGES, sender vi hver dag fagbøger, undervisningsmaterialer og opslagsværker ud til landmænd, landbrugskonsulenter, undervisere og elever i både Danmark og udlandet. Samlet set drejer det sig om flere tusinde forsendelser om året.

Del

Vi benytter os af shop- og lagerløsningen hos Stibo Complete, fordi det betyder, at vi ikke skal bruge tid og ressourcer på at håndtere den del af opgaven internt. Så kan vi i stedet bruge tiden på vores kerneopgaver. Det er nemt at benytte systemet, og vores kunder får hurtigt tilsendt deres bog eller undervisningsmateriale”

Lene Overgaard Bruun

Forlagschef

Nem og hurtig ekspedition

Når en bestilling bliver gennemført på SEGES’ webshop, bliver den automatisk registreret i vores system – og derfra tager vi os af resten: Vi plukker tryksagen fra vores lagerhotel, pakker og sender.

Med tryk og distribution under samme tag tilbyder vi fuld fleksibilitet, effektivitet og Danmarks nok bedste forsendelsespriser.

SEGES løber aldrig tør for tryksager

Som en del af lager- og logistikløsningen, som SEGES har hos os, har de adgang til en online portal, hvor de kan følge med og se den aktuelle lagerstatus. Systemet giver desuden besked, når lagerbeholdningen når et vist niveau. Så ved SEGES, hvornår det er tid til genoptryk og risikerer aldrig at løbe tør.

Læs mere om vores marketingportal her.

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand