Cases

HAEi

Sådan øgede HAEi opmærksomheden og engagementet af deres publikum

“Hvordan skaber man en konference, som skal være imponerende og effektfuld, samtidighed at den ikke må fylde noget?” 

Det var en af de første spørgsmål til brainstormingsmødet med HAEi.

For hvordan kan man det? Og samtidig bevare den grønne linje i sine produktvalg?

HAEi afholder konferencer i forskellige lande, og Stibo Complete har været med til at planlægge til de mindste detaljer på tryksager og storformatprint. Når der skal sendes materialer til f.eks. Frankfurt eller Bangkok, er det ikke en omkostningsløs proces. Materialerne kommer ikke med retur igen, og det var vigtigt for HAEI, at efterlade produkter som kunne genanvendes og bortskaffes ansvarligt.

HAEi ønskede at finde en løsning på en taske til opbevaring af egne samt sponsorers brochurer og give aways. Med erfaring fra tidligere konferencer ses det ofte, at brochurer ligger og flyder på gulvene eller poser med diverse materialer efterladt på stolene. Derfor lå vigtigheden også i at finde en taske som var miljøvenlig, så den kunne bortskaffes ansvarligt hvis den blev efterladt. Valget blev en papæske med bærehåndtag så den kunne stå pænt på gulv eller stole, samt konferencedeltagerne nemt kunne tage den med hjem.

Del

Stibo’s kreative talenter og ekspertise har i høj grad bidraget til virkningsfuld eksponering på vores konferencer. Vi glæder os til at fortsætte det fantastiske samarnbejde med Stibo Complete på vores kommende konferencer i München, Panama City, København og …..!

Karina Langsager

Manager Events

Eye-catching pap tårne

Hvordan får man sit budskab op i 2-3 meters højde på en scene, som samtidig skal være let og nemt at transportere på minimal palleplads? Vi sprang til tegnebrættet og fandt en løsning på det miljøvenlige POS materiale cellepap, der med sin fleksibilitet og lethed kan skæres til ønskede formater og foldes. Pap tårnene kan herefter let samles og nedbrydes af én person på lokationerne. Det samme var gældende som erstatning for den klassiske roll-up. Her udviklede vi ligeledes et alternativ så man kan bibeholde fleksibiliteten ved at folde cellepappet af tre omgange så det fylder mindst muligt, men når samlet har samme format som en roll-up.

Udover kufferter, paptårne og cellepap standere, løser vi alle former for materialer for HAEi såsom notesbøger, lanyards, brochurer, flyers, q-cards og diverse merchandise så de er klædt på til konferencerne.

Hvem er HAEi?

HAE International (HAEi) er en global organisation dedikeret til at forbedre livet for dem, der er påvirket af Hereditært Angioødem (HAE). HAEi repræsenterer 96 medlemsorganisationer, hvor de fokuserer på opmærksomhed omkring diagnosen, med det ultimative mål at skabe adgang til liv reddende medicin. Som en del af deres service, ydelser og løsninger til medlemsorganisationerne organiserer de konferencer hver 6. måned. Disse konferencer fungerer som vigtige platforme for vidensdeling, samarbejde og uddannelse. Konferencerne samler læger, forskere, patienter og pårørende, samt medicinalindustrien fra hele verden for at drøfte de seneste fremskridt inden for HAE-forskning, behandlingsmuligheder og patientpleje. På disse konferencer har Stibo Complete spillet en afgørende rolle i at hjælpe HAEi med at øge opmærksomheden og engagere deres publikum.

Kontakt Ditte Wandahl Nielsen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand