Cases

BoConcept

Nordisk design og kvalitet til hele verden

BoConcept stiller samme høje krav til deres markedsføringsmaterialer, som de gør til deres møbler. Derfor arbejder vi i Stibo Complete tæt sammen med boligkædens marketingafdeling i Herning om at skabe de absolut bedste løsninger til virksomhedens markedsføring.

BoConcept har seks årlige butikskampagner, som Stibo Complete leverer markedsføringsmateriale til. Der fremstilles kampagneprodukter til kædens 285 butikker over hele verden på ikke mindre end 19 forskellige sprog. Udover selve produktionen og trykningen forestår vi også logistikdelen, som sparer tid i en ”just-on-time” verden.

En alsidig kampagnepakke

En typisk kampagnepakke består af blandt andet af jern-coated folie til butikkernes hotspot-områder, konturskårne folier til vinduer og vægge, bannere til vinduer samt skilte, hang tags, postkort og meget andet.

Såvel kampagnematerialer som tryksager skal afspejle, at BoConcept er et Premium Lifestyle Brand samt skabe genkendelighed over til produkternes kvalitet og udtryk.

Del

Vi stiller høje krav til os selv og til vore tryksager om at gengive farver og stemninger så rigtige og naturlige som muligt. Vi ser Stibo Complete som en god sparringspartner, både mht. materialevalg og muligheder.

Jette Graulund

Marketing Manager hos BoConcept

Konturskåret vinduestekst

Til BoConcepts vinduer laver vi konturskåret tekst til både indvendig og udvendig montering på ruden. Butikkerne monterer disse ved hjælp af transferpapir, som folierne er leveret med.

Til en typisk kampagne leverer vi ca. 2.000 folier fordelt på 18 varianter i 18 sprog. Kompleksiteten i sådanne pakninger er høj, idet det skal sikres, at de rigtige folier kommer frem til de rigtige butikker i de rigtige lande.

Kataloger i masseoplag

BoConcept får hvert år trykt deres hovedkatalog i et oplag på 1,8 millioner, ligeledes på 19 forskellige sprog. På trods af den store ordrevolumen, gåes der ikke på kompromis med kvaliteten. Det ses blandt andet i dette års katalog, hvor omslaget har en flot soft touch finish med partielt ophøjet foliepræg.

Stibo sætter sit præg

Udover ovennævnte faste opgaver hjælper Stibo Complete løbende med andre specialfremstillinger. Eksempelvis i forbindelse med markeringen af 10-året for kædens populære IMOLA-stol. Her blev der produceret 600 limited edition stole, der hver skulle have påsat et emblem i bunden med fortløbende nummer. Stibo Complete stod for at fremstille dette specialudviklede emblem med individuelt nummer præget i overfladen.

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand