Cases

NATULIQUE

Kvalitets emballage til kvalitetsprodukter

NATULIQUE er en familieejet dansk virksomhed siden 1998, der producerer og leverer kvalitetsprodukter inden for hårpleje til frisørbranchen. Deres DNA er bygget på en stærk miljø- og bæredygtighedsfokus, og det var afgørende for dem at finde den perfekte samarbejdspartner til deres tryksagsleverancer. De fandt det ideelle match i Stibo Complete, der også er dedikeret til kvalitet og miljø, med en lang række miljøcertificeringer, herunder Svanemærket, FSC, PEFC og Climate Calc. Læs meget mere om vores miljøtiltag Complete Care.

I tæt samarbejde med det kreative team og indkøbsafdelingen hos NATULIQUE finder vi de bedste æske- og emballageløsninger i form af materialevalg, udformninger og formater til deres forskellige produkter. Vi er stolte af at have leveret mange flotte løsninger, herunder nylige trykte æsker til deres Anti Hair Loss Serum, Hair Wax og Refreshers produkter, med fremragende resultater.

Del

Stibo Complete er utrolig behagelige at arbejde sammen med. Vi oplever en utrolig faglig kompetent dialog, hvor Stibo Complete er gode til at komme med forslag/forbedringer til vores print, så vi får bedst mulige resultat. Vi har været meget tilfredse med resultaterne af alle de opgaver Stibo Complete har udført for os.

Lasse Slaikjer Froehlich

Customer Service Manager

Fælles vision om bæredygtighed og miljøansvar

Vores samarbejde med NATULIQUE er mere end bare at levere tryksager. Det handler om at dele en fælles vision om bæredygtighed og miljøansvar og om at skabe innovative og æstetisk tiltalende emballageløsninger, der også er skånsomme for miljøet. Vi stræber altid efter at være på forkant med de seneste teknologier og tendenser inden for miljøvenligt trykning og emballage, for at sikre, at vi altid kan tilbyde vores kunder de bedste og mest bæredygtige løsninger.

Vi er stolte af vores partnerskab med NATULIQUE og ser frem til at fortsætte vores samarbejde med dem for at levere de bedste æske- og emballageløsninger, med respekt for miljøet.

No data was found

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand