Cases

Det Kongelige Teater

Fejring af en helt speciel person

Den 14. januar 2022 var en helt speciel dag for Dronning Margrethe. Her kunne hun nemlig fejre 50 år på tronen, hvilket må siges at være noget af en bedrift. Men på grund af corona-situationen kunne der på daværende tidspunkt desværre ikke holdes nogen markering af jubilæet.

Dét blev der heldigvis lavet om på lørdag d. 10. september, hvor en glad Dronning Margrethe endelig kunne fejre sit 50-års regeringsjubilæum i festligt lag på Det Kongelige Teater. Og her har Stibo Complete faktisk haft en finger med i spillet.

Del

Det er med stor respekt og ydmyghed, at vi har deltaget i processen med at skabe og trykke så flot et program til fejringen af Dronning Margrethes 50 år på tronen i Danmark.

Erik B. Krog

Sales Manager hos Stibo Complete

En særlig, royal opgave

Siden fejringen af Dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum blev planlagt, har vi i samarbejde med Det Kongelige Teater arbejdet på at skabe et festprogram til gallaforestillingen. Et festprogram, der med både farver og guldfolie, til fulde lever op til Dronning Margrethes ønsker.

En gallaforestilling med lidt af det hele

Det er vist ingen hemmelighed, at Dronning Margrethe elsker kunst og kultur, og hun er da også ofte på plads i Det Kongelige Teater. Derfor var aftenens gallaforestilling også sammensat af en blanding af ballet, musik og skuespil – lige fra Hamlet og Hobbitten til Sylfiden og Faust. Altså lige som Dronning Margrethe bedst kan lide det.

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand