Fejring af en helt speciel person

Den 14. januar 2022 var en helt speciel dag for Dronning Margrethe. Her kunne hun nemlig fejre 50 år på tronen, hvilket må siges at være noget af en bedrift. Men på grund af corona-situationen kunne der på daværende tidspunkt desværre ikke holdes nogen markering af jubilæet.

Dét blev der heldigvis lavet om på lørdag d. 10. september, hvor en glad Dronning Margrethe endelig kunne fejre sit 50-års regeringsjubilæum i festligt lag på Det Kongelige Teater. Og her har Stibo Complete faktisk haft en finger med i spillet.

En særlig, royal opgave

Siden fejringen af Dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum blev planlagt, har vi i samarbejde med Det Kongelige Teater arbejdet på at skabe et festprogram til gallaforestillingen. Et festprogram, der med både farver og guldfolie, til fulde lever op til Dronning Margrethes ønsker.

Stibo Complete - Fejring af en helt speciel person
Stibo Complete - Fejring af en helt speciel person
Stibo Complete - Fejring af en helt speciel person
Det er med stor respekt og ydmyghed, at vi har deltaget i processen med at skabe og trykke så flot et program til fejringen af Dronning Margrethes 50 år på tronen i Danmark.
Erik B. Krog
Sales Manager hos Stibo Complete

En gallaforestilling med lidt af det hele

Det er vist ingen hemmelighed, at Dronning Margrethe elsker kunst og kultur, og hun er da også ofte på plads i Det Kongelige Teater. Derfor var aftenens gallaforestilling også sammensat af en blanding af ballet, musik og skuespil – lige fra Hamlet og Hobbitten til Sylfiden og Faust. Altså lige som Dronning Margrethe bedst kan lide det.

Kontakt Erik og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
o-grafik

Relevante cases