Cases

Museum Odense

En udstilling, der inviterer med bag kulissen

Tilbage i julen 2016 mødtes Stibo Complete for første gang med designbureauet, Torden & Lynild, og dette blev starten på et tæt samarbejde, hvor vi sidenhen har lavet mange flotte udstillinger i hele landet.

Vores første fælles projekt var på Møntergården i Odense, hvor vi sammen lavede Histotoriet. Nu 6 år senere er vi igen tilbage i Odense på Møntergården, hvor vi har været med til at bygge endnu en flot udstilling op.

Del

På Museum Odense har vi været utroligt glade for at samarbejde med Stibo Complete i forbindelse med vores særudstilling ”24 Pakker”. Udformningen i det bæredygtige cellepap var den helt rigtige løsning, som gav udstillingen det look og feel som vi ønskede os, samtidig med at vi minimerer ressourcespildet ved en midlertidig udstilling.

Line Borre Lundø

Museumsinspektør

Gå på virtuel opdagelse i de 24 pakker

Hop direkte ind i en virtuel udgave af udstillingen og klik dig rundt i billedet nedenfor.

24 pakker med et kig ’behind the scenes’

I udstillingen ”24 pakker – kom bag kulissen på årets TV-julekalendere” får de besøgende et spændende kig ind i produktionen af de to julekalendere – Tinka og Sjælens Spejl samt Julehjertets Hemmelighed. Her kan de komme med ’behind the scenes’ og se de originale, ikoniske genstande fra julekalenderne pakket ind som 24 gigantiske kalenderpakker.

På denne udstilling har vi stået for at konstruere, producere og installere de 24 forskellige kalenderpakker.

En unik udformning til hver pakke

Hver pakke er bygget op i 16 mm cellepap med hver sin unikke udformning – lige fra små pakker, hvor man åbner en låge og kigger ind, til store pakker på 3 x 3 x 3 meter, hvor man kan gå ind i og opleve de originale rekvisitter og kostumer fra familiejulekalenderen.

I hver pakke er der integreret lys, lyd og andet AV-udstyr, som understøtter hele oplevelsen med de magiske hemmeligheder og eventyrlige fortællinger.

Cellepaps mange muligheder

På denne udstilling kan man opleve hvor stærkt cellepap er, hvis det er bliver konstrueret korrekt. Faktisk består cellepap af 80 % mindre træ end en tilsvarende MDF- eller spånplade, som ville have været det alternative materiale, der skulle bruges til af bygge udstillingen op i.

Ønsker du at høre mere om, hvilke muligheder du har for at få bygget dine materialer op i cellepap? Så kontakt os endelig for sparring på opgaven.

Kontakt Christian Mortensen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand