Cases

TV 2

En kosmisk lågekalender

Igen i år har vi hos Stibo Complete haft fornøjelsen af at producere TV 2s lågekalender til årets tv-julekalender, Kometernes Jul.

Det var som altid en spændende og udfordrende opgave, hvor vi har hjulpet hele vejen rundt med rådgivning omkring materialevalg, formater, stans og rentegning. Stort set hele husets kompetencer blev sat i spil i produktionen af bl.a. displaybakker, standere, foliering, to forskellige indstik, selve lågekalenderen og slutteligt selvfølgelig forsendelse.

Del

Årets julekalender

Følger man med i årets TV 2-julekalender, kommer man med på en rejse fuld af venskaber, fremmede planeter, venlige væsner og selvfølgelig masser af jul. Man følger de fire venner, Mie, Johannes, Elias og Noor, der er på AstroCamp for at deltage i et to-ugers kursusforløb om rummet. Julekalenderen tager altså én med på en eventyrlig og kosmisk rejse.

Overskuddet fra salget af årets lågekalederen går til Julemærkehjemmene i Danmark.

Historien bag

Lige siden TV 2s første julekalender i 1990 er overskuddet fra salget af årenes lågekalendere gået til Julemærkehjemmene. Det har i de sidste 30 år samlet mange millioner ind og dermed været med til at hjælpe tusinder af børn i Danmark ud af mistrivsel og give dem en ny start på tilværelsen.

TV 2s lågekalender støtter Julemærkehjemmene, fordi ingen børn fortjener en hverdag fyldt med ensomhed og ondt i maven. Et ophold på et Julemærkehjem hjælper børn med at finde deres styrker og opbygge deres selvværd.

No data was found

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand