Cases

Digital strategi blev boostet med fysisk magasin

Digital strategi blev boostet med fysisk magasin

Fagbladet BOLIGEN blev nedlagt i 2019, men erfaringen hos BL – Danmarks Almene Boliger viste, at de havde mistet kontakten til deres medlemmer. Dette krævede handling, og magasinet genopstår nu i en ny og forfriskende udgave. Stibo Complete blev inviteret til at være med i hele processen, hvor den nye udgave af BOLIGEN skulle genovervejes. Beslutninger blev truffet vedrørende det rigtige papir, format og ikke mindst udviklingen af designet.

Del

”Magasinet BOLIGEN byder velkommen til en ny æra af papirudgivelser. Nogle vil genopleve glæden ved vores papirmagasin fra tidligere år, mens andre måske undrer sig over vores digitale strategi. Lad os forsikre jer: vi har ikke opgivet vores digitale tilstedeværelse, men vi tror på, at et papirmagasin kan tilføre noget unikt. Derfor har vi gjort os umage med at udvikle et magasin med gennemarbejdet journalistik, man har lyst til at gemme, genlæse og dele med andre. Forhåbentlig vil medlemmerne med magasinet i hånden, også få lyst til at følge med i vores ugentlige nyhedsbreve. Og vi håber at de vil læse med igen, når næste magasin udkommer til efteråret.”

Bent Madsen

BL's adm. direktør

”Hvor er det bare fedt at sidde med vores nye magasin i hænderne! Wauu vi er glade, og sikke et fint samarbejde, vi har haft med jer!! Vi er klar på at udgive et nyt magasin igen til efteråret. Det er en gensynets glæde ved at have et papirmagasin i hænderne”

Christina Ove Holm

Kommunikationschef

Tanken bag det nye BOLIGEN er ikke at gå på kompromis med den digitale tilstedeværelse, men derimod at forene de to strategier. BL håber, at medlemmerne vil få lyst til at gemme, genlæse og dele journalistikken med andre.

Magasinet udkommer to gange om året, og hos Stibo Complete vil vi sørge for at trykke, pakke og distribuere BOLIGEN, så BL’s medlemmer har god læsning klar i deres postkasser.

Kontakt Michael Patrick Estø for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand