Cases

Muskelsvindfonden

40 år med plads til forskelle, fællesskaber og musikalske oplevelser

I 2023 kunne Muskelsvindfonden og Tuborg fejre fire årtier med Grøn koncert. En koncert som samler danskerne i otte forskellige byer i løbet af to uger, hvor overskuddet går til Muskelsvindfondens arbejde med at skabe Plads til forskelle.

En traditionsrig koncert som Grøn, kræver et omfattende forarbejde, planlægning og logistik. Stibo Complete håndterer hvert år Muskelsvindfondens opgaver netop bygget på et stærkt samarbejde og mangeårig know-how så alle materialer til Grøn er i trygge hænder.

Med faste projektledere tilfører vi Muskelsvindfonden en stor værdi af sikkerhed, da vi med vores mangeårige samarbejde ved præcis hvordan materialerne skal være.

Nye kreative bolde bliver grebet i luften og vi løser opgaverne i fællesskab så vi sammen løfter Grøn til nye højder. Til det bistår vores produktspecialister så udfoldning af nye ideer og løsninger lykkes, og alle budskaber på Grøn får bedst mulig eksponering.

Del

I øjenhøjde med velkendte figurer fra DR Ramasjang og et hæsblæsende cirkusshow

Cirkus Summarum og Cirkus Jul udgør et fortryllende cirkusunivers for børn i alderen 3-8 år. Her møder børnene alle de velkendte figurer, såsom Onkel Reje og Motor Mille, når de tager på tourné om sommeren og julen. Cirkus Summarum arrangeres af DR Big Band og Cirkus Jul med SAXO og Aarhus teater, alt sammen i samarbejde med Muskelsvindfonden, og ligesom Grøn går alt overskuddet til Muskelsvindfondens arbejde.

Udsmykningen af begivenhederne er legende og farverig og bidrager til helhedsoplevelsen af den sjoveste cirkusplads. Her er plads til alle børn og med faciliteter der er handicapvenlige. Stibo Complete rådgiver om materialerne og leverer hvert år de flotte motiver i form af skilte og udskåret i finurlige figurer til dette eventyrlige univers.

Hvad er muskelsvind?

Muskelsvind har forskellige forløb for den enkelte og det er ikke én diagnose, men derimod en fællesbetegnelse for den gruppe af diagnoser, som man overordnet betegner neuromuskulær sygdomme. Du kan læse mere om Muskelsvindfonden er og deres fantastiske arbejde for at gøre en forskel her

Kontakt Mads Dyhrberg Andersen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand