Bring your ideas to life

Følg dit kampagnekoncept helt til dørs med flotte displays, skarpt instore-materiale og opsigtsvækkende outdoor-koncepter.

Få succes med dine instore- og outdoor budskaber

Vores rådgivning og sparring sikrer, at dine POS-materialer altid bliver produceret og leveret i den rigtige kvalitet – med et flot og effektfuldt udtryk. 
 
Hos os får du desuden kompetent projektstyring, høj leveringssikkerhed og gode priser på distribution, når dine materialer skal leveres på forskellige lokationer i ind- og udland.
 
Når du får behov for at lave ændringer i din ordre, er vi fleksible. Vi har erfaringen, der skal til for at sikre hurtig omstilling – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller slutresultatet.

 

Øg dit salg med stærke POS-løsninger

Med kreative “point of sale”-løsninger i god og holdbar kvalitet er det din kampagne, der vinder kundernes opmærksomhed, når de står i butikken og skal træffe den endelige købsbeslutning.

Vores rådgivere hjælper dig med at få mest muligt ud af dit budget, så du får effektfulde og bæredygtige “point of sale” og instore-løsninger.

Vi rådgiver vi dig også om valget af materialer, så du får en løsning, der:

  • Understøtter dit budskab
  • Fungerer optimalt på din lokation
  • Er udviklet og produceret med øje for målgruppen og brugssituationen
Stibo Complete - Instore & outdoor

Fra idé til montage

Når vi er med allerede i idé- og udviklingsfasen af din kampagne, har vi de bedste forudsætninger for at rådgive dig om valget af materialer og de flader, du kan udnytte, når du skal skabe blikfang på din lokation eller i dine butikker.

Vores erfarne projektledere er med hele vejen fra produktionen til pakning og distribution af materialerne til dine butikker. Det er din sikkerhed for, at vi leverer til tiden og at kvaliteten af dine POS-materialer er i top.

Du kan også overlade montagen af dine POS-materialer til vores erfarne montører. Så er du sikker på, at alle materialer bliver korrekt og flot sat op.

 

Miljøvenlige materialer til dine budskaber

Miljøvenlig og bæredygtig produktion har en høj prioritet hos Stibo Complete. I vores afdeling for storformatprint arbejder vi med miljøvenlige alternativer som træ, kanalplast og PP, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Vores specialister i instore og outdoor-løsninger rådgiver og udfordrer dig, så du får den mest optimale løsning – både når det gælder miljø og pris.

 

Cases