Et all-round samarbejde med Trademax og Chillis

Trademax blev grundlagt i 2008 med forretningsidéen om at skabe færre mellemled, for at slutbrugeren kan få kvalitetsmøbler til markedets bedste priser.

Med stor succes har Trademax skabt sig en god hjemmeside med over 240.000 produkter online.

Heldigvis giver det også anledning til at få fysiske butikker, så forbrugerne kan se møbler og indretning fysisk, før bestilling fra hjemmesiden. På årsbasis åbner der totalt ca. 7 butikker om året i Sverige og Norge

Chillis blev grundlagt i 2002 og har i dag 8 butikker i Sverige. Trademax og Chillis er begge en del af BGH Groupe, Nordens førende e-handelsvirksomhed for forbrugere.

Udendørs, indendørs og alt derimellem 

Vores samarbejde med Trademax og Chillis består af alt fra facadeudsmykning, butiksindretning af indvendig samt udvendig skilte, kampagnematerialer, beach-flag, bannere m.m. Med vores komplette marketing og ydelser, kan vi stå for alt fra idé & koncept, layout, DTP & foto, produktion & tryk, kampagnepakning, lager og logistik.

Vi hjælper med skitsering af bygning samt idé og forslag til facadeudsmykning, før den endelig accept af opgaven. Med vores mange års erfaring, hjælper vi med reglerne inden for byggeloven, så vi sikrer, at den løste opgaver overholder alle krav.

Stibo Complete - Et all-round samarbejde med Trademax og Chillis
Stibo Complete - Et all-round samarbejde med Trademax og Chillis
Stibo Complete - Et all-round samarbejde med Trademax og Chillis
Kontakt Martin og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
o-grafik

Relevante cases