100 % genanvendelige PAPALAP-legehuse

Iværksættervirksomheden PAPALAP kontaktede os med et ønske om at producere et klimavenligt legehus, som er 100 % genanvendeligt. Den idé var vi selvfølgelig med på. Konceptet er en sjov nyskabelse, som går godt i spænd med Stibo Completes strategi om konstant udvikling, så vores klima- og miljøaftryk bliver så skånsomt som muligt.

Med mottoet ”planet before profit” leverer PAPALAP CO2-neutrale byggesæt, som børnene selv kan samle til et legehus eller piratskib.

Vi er glade for samarbejdet, hvor vi bl.a. hjælper med at teste, lave prototyper og produktionsmodner alle de kreative løsninger, som PAPALAP finder på. Produkterne er fremstillet af FSC-certificeret pap, som er CO2-neutralt produceret – et let og miljøvenligt materiale, der er meget robust og holdbart. 

Vi står også for en klimakompenseret distribution gennem PostNord, så hele processen er med god samvittighed.

 

 

Selvom Stibo Complete er en kæmpestor og konsolideret virksomhed, har de fra dag ét været den bedst mulige samarbejdspartner for en lille iværksættervirksomhed som vores. Det er en fornøjelse at have en så god og erfaren medspiller med på vores rejse mod mere bæredygtig og kreativ leg og til at hjælpe med rapid-prototyping og generel sparring i alt fra ideudvikling til fragt.
Søren Bisbo
Medstifter af PAPALAP
Stibo Complete - 100 % genanvendelige PAPALAP-legehuse
Stibo Complete - 100 % genanvendelige PAPALAP-legehuse
Stibo Complete - 100 % genanvendelige PAPALAP-legehuse

Har du også en god idé, du gerne vil føre ud i livet?

Hvad enten det er et fysisk produkt, promovering in-store eller noget helt tredje, så står vi klar med inspiration og rådgivning til at komme godt fra start.

Kontakt for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig
o-grafik

Relevante cases