Udrulning af ny, stor Coop-kampagne

Hos Stibo Complete elsker vi at være med til at bringe kampagner til live – både på traditionel og utraditionel vis. For nyligt var vi med til netop dette, da vi endnu en gang skulle være med til at lancere en større kampagne for Coop, nemlig introduktionen af kædens nye koncept PrimeKonto.

Stibo Complete har stået for alt lige fra trykning af plakater, loftskilte, gulvklæb til hyldesvirper, ellipser, klistermærker og meget andet til samtlige af Coops knap 1.100 butikker rundet om i landet. 

En udsmykning der vækker opsigt

Udover selve kampagnen i butikkerne skulle Coop bruge en stor udsmykning i aulaen på kædens hovedkontor i Albertslund. Udsmykningen skulle vække opsigt og være med til at sikre, at alle medarbejderne hos Coop kender det nye budskab og de mange fordele ved en PrimeKonto. Så her skulle der gås mere kreativt til værks.
 

Stibo Complete - Udrulning af ny, stor Coop-kampagne

Med afsæt i Coops ønsker skabte Stibo Complete en 2,5 meter stor mobiltelefon, som nu hænger frit i aulaens loft. Fra mobiltelefonen udspringer bobler med alle de fordele, man får ved at benytte PrimeKontoen i Coop app’en. 

Vi er ovenud tilfreds med, hvorledes Stibo Complete er lykkes med at eksekvere udsmykning her i vores aula på HQ. De har formået at lave udtrykket præcis så let og elegant, som vi havde håbet på. Stor ros herfra!
Christina Bundgaard
Marketingkonsulent hos Coop
Stibo Complete - Udrulning af ny, stor Coop-kampagne
Stibo Complete - Udrulning af ny, stor Coop-kampagne

Ved indgangen er der yderligere lavet en 4 meter lang hinkerude, som ligeledes på en sjov og anderledes måde minder medarbejderne om alle fordele ved PrimeKontoen.
 

Stibo Complete - Udrulning af ny, stor Coop-kampagne


Har du spørgsmål, eller ønsker du sparring og rådgivning om en kampagne eller et event, du skal holde, kan du kontakte vores POS-specialist, Christian Mortensen:

Tlf.: 24876805

Mail: cmor@stibo.com 

Relevante cases