140 optikere fik fælles marketingportal med plads til forskellighed

Optik Team, Danmarks største frivillige optikerkæde, søgte en digital løsning, hvor kædens 140 butikker kunne bestille tryksager, merchandise og øvrige markedsføringsmaterialer.

De valgte vores marketingportal-løsning, hvor den enkelte butik logger ind og tilpasser materialerne, så de matcher den enkelte butiks profil, navn og logo.

Masser af fælles fordele

Når Optik Team bestiller samlet via portalen, får de den optimale og billigste produktionsløsning:

 ”Afhængigt af antal deltagende butikker, antal sider i brochurerne og oplagstal for de enkelte brochurer kan vi lade de enkelte versioner blive produceret med den trykteknik, og på det af koncernens tre produktionssteder, der samlet set giver den bedste økonomi for Optik Team,” siger marketingkoordinator, hos Optik Team, Annemette Graversen.

Læs mere om vores marketingplatform her.

 

Stibo Complete - 140 optikere fik fælles marketingportal med plads til forskellighed

Lager og distribution

Udover muligheden for at tilpasse og bestille markedsføringsmaterialer, kan butikkerne vælge mellem tre leveringsformer:

”Når butikken opretter ordren i systemet, kan de vælge at få det færdige oplag leveret og herefter selv stå for den videre distribution. De kan også angive et geografisk område og lade os klare alt det praktiske omkring husstandsomdelingen. Og endelig kan de få oplaget lagt på lager hos vores distributionsafdeling i Vejen, og så bestille dem efterhånden som de får behov for tryksagerne,” fortæller key account manager, hos Rosendahls, Lars Kristiansen.

Husstandsomdelingen er en del af den samlede løsning, fordi Stibo Complete ejer DistributionPlus – og derfor har adgang til gode omdelingspriser og et velfungerende administrativt apparat.

Kontakt Lars Kristiansen her og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig:

+45 2121 4337
lk@rosendahls.dk 

”Stibo Complete har været utroligt fleksible og åbne over for vores særlige ønsker, og jeg har endnu ikke hørt dem sige nej til en udfordring, men altid; ”vi finder ud af det”.”
Annemette Graversen
Marketingkoordinator hos OPTO Gruppen
Stibo Complete - 140 optikere fik fælles marketingportal med plads til forskellighed

Relevante cases