Manufacturing

We deliver. You deliver. That’s how it works.

Nå dine deadlines, og oprethold flowet i din produktion. Vi trykker dine materialer, manualer og instruktioner fejlfrit og altid til tiden: Vi leverer, så du kan levere.

Kompromisløs printleverandør til industrien

Du må gerne stille høje krav til os. Det gør vi også selv. Som erfaren leverandør til industri- og produktionsbranchen er vi vant til at arbejde under de strengeste krav til sikkerhed, kvalitet og miljø. Vi ved, at flowet i din produktion afhænger af, at vi leverer til tiden, og at tryksagen er korrekt og fejlfrit produceret og pakket.

Vi lever op til dine højeste miljøkrav

Som fondsejet virksomhed har vi ikke kun forpligtelser overfor os selv, men også overfor vores medarbejdere, vores kunder, vores omverden og vores miljø. Vi bekymrer os om det aftryk, vi sætter på vores omgivelser og går forrest i kampen for at passe på miljøet.

Vi arbejder målrettet med at optimere vores processer og ressourceforbrug – det har vi gjort siden 1993. Miljøvenlig og bæredygtig produktion er en del af vores DNA, og den måde vi tænker og driver forretning på. Og sådan vil det også være i fremtiden. Vi kalder det Complete Care.

Et godt og bæredygtigt samarbejde

Heldigvis deler vi vores indstilling til miljøet med størstedelen af vores kunder fra industri- og produktionsbranchen. Faktisk er det ofte en forudsætning for samarbejdet, at vi lever op til de højeste standarder inden for miljøvenlig og bæredygtig produktion. Og det sætter vi pris på.

Faste og certificerede procedurer

Stibo Complete er certificeret efter ISO 14001 – der sikrer, at vi lever op til de gældende miljøkrav, og at vi hele tiden forbedrer os.

Hvert år bliver vi certificeret af DNV GL for at sikre, at vores miljøpolitikker og mål er fuldt implementeret og bliver efterlevet i hele organisationen.
Vi arbejder efter faste, certificerede procedurer, som sikrer, at vi opretholder en ensartet, høj kvalitet. Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores procedurer og produktionsmetoder ved løbende at opstille nye mål for vores indsats.

Vi leverer og er fleksible, så du kan levere

Vi arbejder for både små og store, nationale og internationale produktionsvirksomheder, og derfor ved vi, at din succes afhænger af vores høje leveringssikkerhed, præcision og fleksibilitet.

Vi er gearet til at arbejde med korte reaktionstider og træffer hurtige beslutninger.

Skulle der opstå ændringer i din produktionslinje, og du får brug for at ændre din ordre hos os, arbejder vi effektivt for at imødekomme dit behov – uden at gå på kompromis med kvaliteten af tryksagen eller manualen, der er afgørende for din produktion.

Vi rådgiver og hjælper dig med at at holde overblikket

Vores erfarne rådgivere står altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål om alt fra trykteknik, papirkvaliteter, certificeringer eller miljøkrav.

Når du samarbejder med Stibo Complete hjælper vi dig løbende med at optimere dine tryksager, så du opnår det bedste resultat og hele tiden reducerer miljøbelastningen.

Distribution

Lager & logistik

Produktion & tryk

Udbud

Distribution

Lager & logistik

Produktion & tryk

Udbud

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Kataloger

Manualer

Indlægssedler

Marketingportaler

Magasiner

Paperwrap

Brochurer og hæfter

Spiralbøger

Hæfter

Allan Mogensen

Key Account Manager

Lars Kristiansen

Key Account Manager

Peter Lassen

Key Account Manager

Relevante cases

Ny case

Trapholt

En hyldest til Nanna Ditzel – Udstilling i et farverigt designunivers
Ny case

Design Fordi

Et lokalt bogprojekt uden kompromiser

Muskelsvindfonden

40 år med plads til forskelle, fællesskaber og musikalske oplevelser

Julemærkefonden

Julemærkehjemmenes nye kogebog skaber stor værdi for hele familien

HTH

Nyt look til HTH’s butikker i Danmark, Sverige og Norge

Clienti

Solid brand-identitet støbt i papir og betonæstetik

AO Johansen

AO Johansens årsrapport er et enestående stykke håndværk

The Velux Foundations

Årsskriftet matcher THE VELUX FOUNDATIONS’ bæredygtige visioner