Cases

Compass Fairs

Vi skaber synlighed med Compass Fairs

Compass Fairs er en professionel totalleverandør i alt teknisk og grafisk udstyr til messer, events, kongresser og konferencer.

Opbygningen af en velfungerende og synlig messe kræver mange forskellige elementer, og lige præcis dét har Compass Fairs styr på. De har stor erfaring med at producere og levere standvægge, folier, friser samt mange flere messeløsninger til både Danmark, Sverige og Norge.

Gennem de sidste to år har Compass Fairs samarbejdet med Stibo Complete, hvor vi har hjulpet dem i mål med diverse løsninger.

Del

Vi har gennem de sidste to år opbygget et solidt samarbejde med Stibo Complete, og de er altid servicemindede og løsningsorienterede. Vi oplever stor fleksibilitet samtidig med, at deadlines altid bliver overholdt. Evnen til at levere materiale til flere hundrede stande pakket og mærket individuelt kræver skarp håndtering. Og lige præcis dét klarer Stibo Complete.

Admir Begovic

Afdelingsleder hos Compass Fairs

Udvikling af et effektivt system

Fokus på fleksibilitet og kvalitet er vigtigt, når det gælder messer. Her er der nemlig næsten altid korte og skarpe deadlines, der skal overholdes. Sammen med Compass Fairs har vi været med til at udvikle et system, der sørger for, at alle varer lander på de rigtige messestande til tiden.

Miljøvenlige materialer i fokus

Derudover har vi hjulpet Compass Fairs med udvikling af nye produkter med miljøvenlige materialer. Dette er nemlig en prioritering, der i høj grad efterspørges ude i markedet. Derfor har vi sørget for alle de relevante miljøcertificeringer til de forskellige elementer og løsninger til messerne.

Kontakt Jens Henriksen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand