Cases

Coop

Udrulning af ny, stor Coop-kampagne

Hos Stibo Complete elsker vi at være med til at bringe kampagner til live – både på traditionel og utraditionel vis. For nyligt var vi med til netop dette, da vi endnu en gang skulle være med til at lancere en større kampagne for Coop, nemlig introduktionen af kædens nye koncept PrimeKonto.

Stibo Complete har stået for alt lige fra trykning af plakater, loftskilte, gulvklæb til hyldesvirper, ellipser, klistermærker og meget andet til samtlige af Coops knap 1.100 butikker rundet om i landet.

Del

Vi er ovenud tilfreds med, hvorledes Stibo Complete er lykkes med at eksekvere udsmykning her i vores aula på HQ. De har formået at lave udtrykket præcis så let og elegant, som vi havde håbet på. Stor ros herfra!

Christina Bundgaard

Marketingkonsulent hos Coop

En udsmykning der vækker opsigt

Udover selve kampagnen i butikkerne skulle Coop bruge en stor udsmykning i aulaen på kædens hovedkontor i Albertslund. Udsmykningen skulle vække opsigt og være med til at sikre, at alle medarbejderne hos Coop kender det nye budskab og de mange fordele ved en PrimeKonto. Så her skulle der gås mere kreativt til værks.

Med afsæt i Coops ønsker skabte Stibo Complete en 2,5 meter stor mobiltelefon, som nu hænger frit i aulaens loft. Fra mobiltelefonen udspringer bobler med alle de fordele, man får ved at benytte PrimeKontoen i Coop app’en.

Ved indgangen er der yderligere lavet en 4 meter lang hinkerude, som ligeledes på en sjov og anderledes måde minder medarbejderne om alle fordele ved PrimeKontoen.

Kontakt Christian Mortensen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand