Cases

Instituttet for Fremtidsforskning

Tryksag bringer fremtidsforskning til hele verden

Siden 2022 har Stibo Complete stået for tryk, foliering og pakning af magasinet FARSIGHT, en engelsksproget kvartalsvis publikation, der udkommer i Europa, Nordamerika og Asien.

FARSIGHT bliver udgivet af Instituttet for Fremtidsforskning, en uafhængig og non-profit tænketank med et halvt århundredes erfaring i at bruge fremtidsforskning til at adressere de største udfordringer, som organisationer og samfund står overfor.

Ofte er FARSIGHT det første møde, potentielle samarbejdspartnere eller kunder har med Instituttet, og derfor er ambitionerne for og kravene til kvaliteten af både indhold, design-udtrykket og tryk- og papirkvaliteten høje.

En opgave som Stibo Complete formår at imødekomme i hver en publikation, så Instituttet for Fremtidsforskning kan fokusere på deres store arbejde, imens vi varetager tryk, deadlines og pakning for dem.

Del

Instituttet for Fremtidsforskning har udgivet internationale printpublikationer siden 2010, og vi har arbejdet med mange forskellige trykkerier i Danmark igennem årene. Vi oplever hos Stibo Complete en høj grad af fleksibilitet og pålidelighed, som giver os ro i maven, hver gang vi skal sende en ny udgivelse til tryk.

Casper Skovgaard Petersen

Udgivelseschef

Hvad er FARSIGHT?

Med FARSIGHT udforsker Instituttet de mulige fremtider for at provokere til handling i nutiden, og hver udgave rummer analyser foretaget af Instituttets fremtidsforskere samt artikler og interviews fra et internationalt hold af freelancejournalister og fageksperter. Det giver et dybdegående og mangefacetteret indblik i emner, der har relevans for et bredt udsnit af læsere og beslutningstagere – herunder fremtidens by, teknologi, mobilitet, kunstig intelligens, natur og bæredygtighed, sundhed og geopolitik.

Kontakt Dennis Raun for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand