Cases

Museum Jorn

Stibo Complete leverer brændstof til børns fantasi

Stibo Complete har haft fornøjelsen af at levere 130.000 bøger fyldt med kreative ideer og eksperimenter til elever i alle landets førsteklasser.

En helt særlig bog

Museum Jorn står bag bogen ”100 Jorn-eksperimenter vi kan lave derhjemme ved køkkenbordet”. Bogen indeholder 100 sjove kreative eksperimenter, hvor fokus er på proces, sanselighed og historiefortælling. Bogen er trykt på Magno Natural, som indbyder til, at børnene tegner og klipper i det.

Del

Den lille kunstner

Når man arbejder med bogen, kommer man til at afprøve de materialer og teknikker, som Jorn brugte i sine billeder. Det gælder ikke om at få det til at ligne Jorns billeder, men om selv at udforske en hel masse forskellige måder at lave billeder på.

Bøger til alle førsteklasser

Bogen uddeles gratis til alle elever i første klasse i skoleårene 2018/19 og 2019/20. Det er muligt at tilbyde bogen gratis til alle børn i første klasse i Danmark på grund af generøs støtte fra Nordea-fonden.

Bestil dit eget eksemplar

Bogen kan bestilles enkeltvis og i klassesæt på projektets hjemmeside. På hjemmesiden ligger også en række inspirationsfilm, hvor Ramasjang-vært Jacinta afprøver nogle af eksperimenterne.

Hvem var Asger Jorn?

Asger Jorn var en enestående dansk kunstner. Han arbejdede med mange forskellige materialer og kunstneriske udtryk og eksperimenterede hele sit liv med nye måder at lave billeder på. Museum Jorn ønsker med bogen at dele Asger Jorns kreative og kunstneriske univers med børnefamilier i hele Danmark.

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand