Cases

Coop

Skarpt udtryk på tværs af 1.200 butikker

Stibo Complete leverer en lang række markedsføringsmaterialer til Coops butikker i Danmark.

I et samarbejde, der går mere end 13 år tilbage, har Stibo Complete (tidl. Scanprint) leveret alt fra ugepakker og POS-kampagnematerialer til uge- og åbningsaviser samt alle former for generelle tryksager.

Én blandt mange faste opgaver, som Stibo Complete i dag står for, er ugentlig produktion og pakning af de såkaldte ugepakker, der består af en lang række skiltematerialer, til alle Coops 1.200 butikker.

Del

Det er afgørende for mig, at mit trykkeri er fleksibelt og struktureret, idet vi ofte arbejder med korte deadlines. Stibo Complete får det til at lykkes, så vi får alle POS materialerne ud i butikkerne til tiden – og til en god pris.

Desiree Søndergaard

Senior Projektleder hos Coop Danmark

Effektive kampagner

Udover de ugentlige skiltepakker producerer vi løbende materiale til Coops mange kampagner, hvad enten det gælder fødselsdagskampagner, introduktionen af FAST LAV PRIS-konceptet eller kundetilbuddet om en bæredygtig bærepose – vi er altid klar til at hjælpe med at udvikle nye og spændende materialer.

Budskaber ud i butikken

Kampagnematerialer kan være alle former for trykte POS-materialer, som Stibo Complete udvikler sammen med Coop marketing, således at det ønskede budskab kommer tydeligt frem i butikken. Afhængigt af hvilket budskab Coop ønsker at kommunikere i butikken, kan en kampagnepakke indeholde alt lige fra A-buk, hængeskilte og gulvdisplays til vinduesdekorationer, hyldesvirper og vareskillere.

Online bestilling

På Stibo Complete højlageret i Horsens har vi mere end 400 trykte Coop-materialer liggende, som Coops butikker til enhver tid kan gå ind og bestille online. Det kan eksempelvis være ekstra materialer, en enkelt butik ønsker til en specifik kampagne, eller genbestilling af et materiale, der er brugt op.

Et effektivt set-up

Med et effektivt totalkoncept bliver der skabt synergi og sparet penge på tværs af kæderne ved samproduktioner og puljetryk. Fordi Stibo Complete tilbyder alle de typer af markedsføringsmateriale, som Coop efterspørger, optimeres logistikken. Butikkerne kan nemlig nøjes med at modtage én samlet pakke med alle deres materialer til hver kampagne.

Dedikeret team

Coop har et dedikeret team hos Stibo Complete bestående af grafiske udviklingsspecialister, beregnere, projektledere, grafikere og logistikkoordinatorer. Selvom alle arbejdsprocesser er systematiserede og strømlinede, kan der naturligvis opstå hastesager, som kræver hurtig håndtering. I disse tilfælde er det en stor styrke, at det faste Coop-team ved nøjagtigt, hvad der skal gøres, så opgaverne løses hurtigt og problemfrit.

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand