Cases

Inspiration

Sæt fokus på spritten med unikke designs

Førhen var de halvgennemsigtige dunke med håndsprit noget, vi forbandt med hospitaler og besøg hos lægen. I dag er de fast inventar i supermarkedet, på arbejdspladsen og i børnenes daginstitution.

Men efterhånden er de mange spritdunke blevet en del af “normalen”, og vi risikerer, at de forsvinder i larmen af indtryk, der møder os – så vi glemmer at spritte hænderne.

Derfor er det vigtigt, at du placerer håndspritten et sted, hvor den “står i vejen” – og at du giver den et udtryk, der sikrer, at den ikke går i ét med væggen!

Del

Design din egen sprit-holder

Vi har udviklet en holder, som skaber blikfang. Den gør dét at spritte hænder til en mindre klinisk og mere charmerende oplevelse.

Holderen kan produceres, som du ønsker den. Måske skal den ligne fodboldklubbens maskot eller bære din virksomheds logo og signaturfarver?

Med en specialdesignet håndspritsholder bliver den kedelige påmindelse til en frisk eller humoristisk opfordring, som både er præsentabel og med til at profilere din virksomhed som detaljeorienteret og skarp.

Billig, miljøvenlig og fleksibel løsning

Holderen er fremstillet af kraftigt pap med en riflet kerne og glat overflade til tryk eller print. Et let og miljøvenligt materiale, der er meget robust og holdbart – og så er holderen også billig at producere.

Dispenseren er let at bære, så den kan flyttes efter behov og egner sig godt til indgangen til mødelokaler, personalekøkkent, supermarkedet eller legerum for børn.

Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Vi håber du kan bruge vores eksempler som inspiration – uanset om du skal producere nye standere eller bare ønsker at pifte din eksisterende løsning en smule op?

Kontakt vores specialist i storformat, Ditte Wandahl Nielsen, og hør mere om mulighederne – eller få kreativ sparring på din løsning.

Kontakt Ditte Wandahl Nielsen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand