Cases

VERO MODA

Prisbelønnet VERO MODA-brandbook blev skabt på rekordtid

Komitéen for Årets Bedste Bogarbejde 2020 har udvalgt VERO MODAs brandbook 2020 som “eksempel på godt bogarbejde” i kategorien “Kataloger”. Det er Forening for Boghaandværk, der uddeler prisen.

Vi havde fornøjelsen af at producere den flotte og inspirerende brandbook. Opgaven landede hos os lige op til deadline, så der var ingen tid at spilde:

“Da VERO MODA kontaktede os, hastede opgaven voldsomt – brandbooken skulle produceres og leveres allerede den efterfølgende uge. Men VERO MODA var ikke helt afklarede på, hvordan det endelige resultat skulle være. Så med hurtig og kyndig sparring, lykkedes det os at få skabt de kreative ideer – og at få bogen produceret,” siger Key account manager hos Rosendahls, Lars Kristiansen.

Stibo Complete er naturligvis stolte af at kunne hjælpe VERO MODA med at få skabt og produceret en brandbook, som tilmed er nomineret til så fornem en pris.

Del

Komitéens beskrivelse af VERO MODAs brandbook

“Ved første øjekast ligner det en almindelig helbindsbog med hvidt præg. Opslået er den firefløjet med en indvendig foring i 225 g. KraftPak, hvorpå to hæfter med kartonopslag er indlimet. (…)

De to opklæbede hæfter er trykt i 4-farcet inkjet, og omslagene er lige som helbindet præget med hvid folie. En fin detalje er, at hæfterne er syet på maskine. Omslagene har hver sin sarte farve en lys rosa og en lys gul, som giver god kontrast til det rå og lysebrune spejl af kraftpapir.

Spejlet afgrænses smukt af den matchende sandfarve på det ombukkede overtræk i Brillianta 4192. De to hæfter er med smuk og varierende opsætning, både inden for det enkelte hæfte, men også hæfterne indbyrdes. Fire døgns smukt arbejde, ikke mindst af bogbinderen, der måtte tage natten i brug for at nå deadline,” – Fra Årets Bedste Bogarbejde 20 p. 108.

Kontakt Lars Kristiansen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand