Nem og bekvem bestilling af visitkort

Visitkortet er et vigtigt førstehåndindtryk i professionelle sammenhænge.

Er din organisation blandt de danske virksomheder, der bestiller mange visitkort hvert år? Så bør du stifte bekendtskab med Stibo Completes smarte visitkortportal.

Visitkortportalen er en online platform, der giver hurtig adgang til bestilling af nye kort, hvad enten der bestilles til én person ad gangen eller til hele virksomheden.

Kortdesignet forudindstilles efter den enkelte kundes ønske, så alle kort følger virksomhedens definerede layout, og ved selve bestillingen er det kun kortenes tekst, der skal tilføjes – nemmere bliver det ikke.
 

Stibo Complete - Nem og bekvem bestilling af visitkort

Nem og kundetilpasset registrering

Der er forskellige opsætningsmuligheder på portalen, så adgangen kan nemt tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Virksomhedens medarbejdere kan selv oprette sig som brugere, men det er også muligt at indlæse alle medarbejdere i systemet på én gang via en CSV-fil. Sidstnævnte kan være meget tidsbesparende for store virksomheder, der skal lægge en større samlet ordre.

De to opsætninger kan også kombineres, så alle eksisterende medarbejdere indlæses indledningsvist, mens nye medarbejde efterfølgende selv kan oprette sig som brugere og bestille visitkort enkeltvis.

Det er også muligt at opsætte en godkendelsesfunktion, der gør det muligt for virksomheden at godkende nye ordrer, før de sættes i gang.

Det tager bare 2 minutter at oprette en bestilling via visitkortportalen.

Kontakt os, hvis I også vil spare tid og penge på visitkort.

Relevante cases