Cases

JBS

Når farver i tryksager og fysiske produkter skal stemme overens

Hvordan sikrer Danmarks førende producent af undertøj, at der er sammenhæng mellem billeder af produkter i deres kataloger og produkternes farve i virkeligheden? Det kræver viden og erfaring at sikre høj kvalitet og ensartethed i farvegengivelsen på tryk.

Del

Dygtig og faglig vejledning gennem hele processen og altid hurtige svar på forespørgsler. Jeg skal ikke bruge unødvendige ressourcer i en travl hverdag på mine kataloger – det fungerer bare, også ved hastesager.

Jesper Frydensberg

Backoffice Manager – Sales and Marketing

Gennem mine mange år med katalogproduktion har kvaliteten altid været vigtig. Kataloget skal have samme høje kvalitet som vores undertøj, og det får jeg hos Stibo; lige fra første vejledning til det kommende katalog, farvekorrektionen af billederne og til den endelige levering af de fysiske kataloger

Jesper Frydensberg

Backoffice Manager – Sales and Marketing.

Når farven skal passe

Stibo Complete hjælper JBS med billedbehandling og farvetilretning af mere end 200 filer til to årlige kataloger. Det foregår på den måde, at JBS sender fritlagte billeder til Stibo Complete sammen med en stor kasse med fysiske farveprøver, hvorefter billedbehandlingen påbegyndes.

Vores erfarne billedbehandlere holder de fysiske farveprøver op mod billederne og korrigerer, hvor det er nødvendigt. På den måde sikrer man, at JBS’ kunder kan regne med, at farven på billedet i kataloget stemmer med farven på produktet.

Når billedbehandlingen er afsluttet, sendes filerne til godkendelse hos JBS, som også laver trykklare filer med katalogerne. Stibo Complete trykker og færdiggør katalogerne.

Om JBS

JBS startede som producent af herreundertøj i 1939, og det er fortsat her, virksomheden har sine største forretningsområder. Med mere end 300 medarbejdere og forhandlere i en lang række lande er JBS Textile Group A/S Danmarks største og førende producent af undertøj.

Kontakt Lars Kristiansen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand