Cases

Bloomingville A/S

Kataloget matcher brandets eksklusive udtryk

Hvert år producerer, pakker og distribuerer vi eksklusive tryksager for vores kunde, design- og interiørvirksomheden, Bloomingville A/S.

“Bloomingvilles mission er at levere glade forandringer til hverdagens designere – det gør vi hele året rundt gennem vores smukke kollektioner af boliginteriør, der kan bringe nyt liv og små overraskelser ind i det moderne hjem. Katalogernes udtryk er utrolig vigtig for os – det er her vores kunder og forbrugere stifter bekendtskab med os, og her vi har muligheden for at gøre indtryk og skille os ud fra mængden.

I vores valg af leverandør er det vigtigt, at vores mission og designfilosofi understøttes; vores kataloger og salgsmateriale skal naturligvis præsenteres på samme høje niveau som vores kollektioner. Størrelse, tykkelse, farver, overflade, præg og efterbehandling er alle faktorer, der er med til at skabe det helhedsindtryk, hvormed vi kan formidle Bloomingville-historien og skabe et lille indblik i den nye kollektion,” siger marketing manager hos Bloomingville, Roseanna Eriksen.

Med tryksagerne giver Bloomingville A/S sine forhandlere og kunder et elegant overblik over det store sortiment og tidens trends – krydret med flotte og inspirerende miljøbilleder.

Vi trykker to hovedkataloger, hæfter, plakater, labels, løsblade, postkort og displays, som udgør en central del af Bloomingville A/S’ markedsføring. Når tryksagerne er færdigproduceret, sørger vi for at pakke materialerne i folie og sende dem, sammen med et følgebrev, til Bloomingvilles mere ca. 4000 forhandlere, kunder og partnere – naturligvis til den lavest mulige forsendelsespris.

Del

Vi har samarbejdet med Stibo Complete igennem en række produktioner, fordi Stibo Complete er en kompetent leverandør, der forstår vores brand og værdier og er i stand til at bistå os med tæt sparring for at opnå det bedste resultat. Som oftest har vi tætte produktionsplaner, der skal overholdes, og komplekse tryk-ønsker, der skal imødekommes, og vi oplever, at Stibo er med til at løse disse ønsker sammen med os”.

Roseanna Eriksen

Marketing Manager, Bloomingville A/S

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand