Cases

Varde Ovne

Innovativt udstillingsmateriale til Varde Ovne

Der skulle tænkes kreativt og findes anderledes løsninger og materialer, da Communexion kontaktede os for at få udviklet POS-materiale til deres kunde, Varde Ovne.

Varde Ovne ønskede en flytbar og fleksibel skillevæg til udstilling hos deres forhandlere. Ønsket var desuden også, at væggene skulle være letvægt, men samtidig have en vis tykkelse og tyngde, altså større end en almindelig printplade, som typisk ville være 10 til max 19 mm. Skillevæggene skulle kunne samles med en form for beslag eller holder, så de kunne stå stabilt uden yderligere støtte. Beslaget skulle samtidigt være diskret.

Del

Sammen med Ditte fra Stibo Complete har vi været omkring forskellige muligheder. Vi endte ud med et "kasseskilt", som opfylder alle de krav, vi havde til en let, men samtidig stabil og holdbar løsning, der er nem at opstille og tilpasse hos den enkelte forhandler. Resultatet er blevet rigtig godt og dækker behovet i langt de fleste udstillinger.

Annette Blendstrup

Indehaver hos Communexion

Unikke løsninger

Stibo Complete producerede af to omgange en idé til skillevæggene, som endte ud i en “kasse” af 400 g karton med indmad af bølgepap. I sidste ende blev der valgt 4 lag bølgepap til indmad for at øge stabiliteten, da skillevæggen måler 80 x 120 cm med en tykkelse på 2,5 cm.

Til samling af væggene, udviklede vi en holder til enten 3 eller 4 vægge. Holderen er lavet af bukket jern, som efterfølgende blev pulverlakeret mat sort. Elegant og enkelt løsning.

Kontakt Ditte Wandahl Nielsen for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand