Cases

Naturkompaniet

Fra spejdertøj til prisvindende detailkæde

Naturkompaniet er i dag en velrenommeret og anerkendt detailkæde, der har formået at gå fra at være en leverandør af spejdertøj, til at blive en prisvindende virksomhed inden for bæredygtigt tøj og udstyr. Deres dedikation til miljøet og deres innovative tilgang til sortimentet har været afgørende for deres succes.

Som anerkendelse af deres bæredygtige arbejde har Naturkompaniet modtaget adskillige priser, herunder titlen som Sveriges mest bæredygtige tøj- og skomærke (Sustainable Brand Index) og Sveriges mest bæredygtige detailkæde (Retail Awards). Disse priser har ikke kun cementeret deres position som en førende aktør inden for bæredygtig mode, men har også bidraget til at øge deres omdømme og tiltrække en bredere kundekreds.

Del

Butikker med fokus på natur og miljøprofil

Naturkompaniets butikker afspejler virksomhedens engagement i miljøet. Butikkerne er nøje indrettet med fokus på naturen og en genkendelig miljøprofil. Grønne farver, træskilte og smukke naturbilleder skaber en atmosfære, der inviterer kunderne til at opleve og engagere sig i naturen.

Vi har indrettet butikker i Sverige med alt fra backdrops (stofbilleder) til prisskilte i træ, cellepap, posters samt aluminiumsrammer med og uden LED lys. Til facaden har vi dekoreret deres vinduer med folie udskåret såvel som printet.

Disse elementer bidrager til en unik og tiltalende indkøbsoplevelse, der afspejler Naturkompaniets værdier og produkter.

Med 79 butikker* fordelt over hele Norden har Naturkompaniet etableret sig som en førende detailkæde inden for friluftsudstyr og bæredygtig mode. Derudover udgiver Naturkompaniet et populært friluftsmagasin, der når ud til over 267.000 læsere og yder yderligere inspiration og viden til friluftsinteresserede.

*De 79 butikker består af: Seks Naturkompaniet og to Fjällräven butikker i Norge, 37 i Sverige, 21 i Finland, samt 13 butikker i Danmark, hvor de 11 er Friluftsland og sidste to er Fjällräven.

Kontakt Niclas Hellberg for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand