Formidabelt redesign af magasinet NORDISKE

Foreningen NORDEN udgiver magasinet NORDISKE fire gange om året og distribuerer det til foreningens 11.000 medlemmer.

Hos Rosendahls, som er en del af Stibo Complete, hjælper vi med tryk, annoncesalg, layout og opsætning af magasinet.

I juli 2019 tog Rosendahls over på ombrydning af magasinet, hvor vi foretog få men alligevel væsentlige ændringer i layoutet.

I 2020 ønskede redaktionen at ændre navn på magasinet fra ”Norden Nu” til ”NORDISKE”, hvilket krævede en nytænkning af både design og layout.

"Vi havde i forvejen et forbilledligt samarbejde med grafiker Pia Alø Visser, men hendes evne til at tolke, hvem vi er og vores udtryk, viste sig at være formidabel under omlægningen. Vores briefing var kort og begrænset, og alligevel magtede Pia at tolke vores signaler og transformere den hidtidige visuelle identitet til et langt mere gennemtænkt og markant udseende, hvor stil og tone blev bevaret, men løftet frem til en lethed, som vi ikke selv havde kunnet se manglede, men som nu træder fornemt frem i det nye koncept,” lyder det fra ansvarshavende redaktør hos NORDISKE, Esben Ørberg.

Trænger dit magasin til et redesign?

Kontakt teamchef Heidi Agerup Juhl, og hør mere her:

Tlf. +45 7610 1185
Mail. hju@rosendahls.dk 

Stibo Complete - Formidabelt redesign af magasinet NORDISKE
”Fra redaktionen af NORDISKE har vi kun godt at sige om samarbejdet med Rosendahls om grafisk tilrettelægning af vores magasin. Vores tilfredshed steg til begejstring, da vi bad grafiker Pia Alø Visser om at redesigne magasinet."
Esben Ørberg
Ansvarshavende redaktør, NORDISKE
Stibo Complete - Formidabelt redesign af magasinet NORDISKE

Relevante cases