Cases

TaylorMade

Et Hole-in-1, der blev til meget mere

Da Bråvikens Golfklub i Sverige kontaktede Gigant Print for lynhurtigt at få lavet billeder til deres nye indendørs golfkoncept, blev det startskuddet til et helt nyt samarbejde med golfgiganten TaylorMade.

Del

Fra tip til TaylorMade

I slutningen af 2020 fik Bråvikens Golfklub i Sverige muligheden for at lave et ‘Hole in 1’-koncept i storcentret Mirum Galleria, som ligger i Norrkøping, ca. 2 timer syd for Stockholm. De tog herefter kontakt til Gigant Print i håb om, at de kunne hjælpe med at printe billeder til lokalerne i en fart. Billederne, som skulle bruges til udstillingerne kom fra golfgiganten TaylorMade, da Bråvikens Golfklub er TaylorMade-ambassadør.

Gigant Print fik løst opgaven hurtigt og til stor tilfredshed for golfklubben, som tippede om, at TaylorMade stod og manglede en ny leverandør i Skandinavien. Efter et hyggeligt kaffemøde var der enighed om, at Gigant Print skulle give det et skud med produktionen af en række produkter i kategorien ‘fun stuff’, som markedsansvarlig Andrew Bostock beskriver det. Blandt de ‘fun stuff’, vi har fremstillet, er lyskasser, alurammer, vinduesfolie, folie på skydedøre og driving range samt diverse butiksinstallationer.

Mere end ‘bare’ Skandinavien

Samarbejdet kører stadig fremragende og Gigant Prints ansvarsområder er nu gået fra produktioner til Sverige, Danmark, Finland og Norge til også at gælde det øvrige Europa med leveringer til Holland, Frankrig, Tyskland og Cypern.

Kontakt Niclas Hellberg for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand