Cases

Julemærkefonden

En julehilsen med hjertet

Traditionen tro blev årets Julemærke offentliggjort på Københavns Rådhus, og i år kunne H.M. Dronningen sammen med årets julemærkekunstner, Niels Ditlev, løfte det røde klæde og afsløre Julemærket 2022.

Hos Stibo Complete er vi både glade og ydmyge over, at vi nu igennem en årrække har været ansvarlige for både tryk, pakning og distribution af Julemærket.

Del

En julehilsen med en dobbelt royal hyldest

Julemærket 2022 markerer både Hendes Majestæt Dronningens 50-års Regeringsjubilæum og Fredensborg Slots 300-års jubilæum. Motivet er derfor sammensat af elementer fra de tre Julemærker, som Dronningen har tegnet.

Årets kunstner bag Julemærket, Niels Ditlev, er illustrator og uddannet reklametegner. Han er blandt andet kendt for sine designs for Carlsberg, DSB, Tivoli og Det Ny Teater. Og så har han et helt specielt forhold til Julemærkehjemmene, da han selv som barn har været der.

En proces, der strakte sig over et år

Årets Julemærke 2022 blev offentliggjort tilbage i slutningen af oktober, men processen omkring tilblivelsen og produktionen har faktisk været i gang i over et år. Tilbage i efteråret 2021 blev Niels Ditlev valgt som kunstner, og i januar 2022 havde han første udkast til årets Julemærke klar. I juni måned blev mærkerne så endeligt trykt under høj sol og i 30 graders varme.

Om Julemærkehjemmene

Hvert år får op mod 1.000 børn en ny start på Julemærkehjemmene. Det er børn, der mistrives i hverdagen. Børn, der er ensomme, oplever mobning og hvor mange helt har mistet troen på sig selv. På Julemærkehjemmene får børnene en ny start med venner, trygge fællesskaber og styrket selvværd.

Køb året julemærke og støt børnene på Julemærkehjem her.

Kontakt Dennis Raun for at høre mere om denne case

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand