Papfigurer giver liv til lægterne

Da 3F Superligaen blev sparket i gang den 28. maj 2020 var det, på grund af coronavirussen, uden tilskuere på lægterne. 

Det fik os til at tænke kreativt og tilbyde en løsning, som kunne give stemningen et løft – og samtidig resultere i økonomisk støtte til klubberne.

Med inspiration fra Bundesliga-klubben Mönchengladbach, gjorde vi det muligt for fans i AC Horsens og AGF at købe en personlig fanfigur, som kan monteres på sæderne på tribunerne.

"Vi videreudviklede idéen i forhold til, hvordan vi kunne skabe liv på lægterne. Det begyndte som et sjovt projekt for at skabe noget hype, når klubberne var nødt til at spille uden tilskuere. Vi håbede selvfølgelig, at TV ville få øjnene op for det og bringe gode billeder af fanfigurerne," siger kategori manager, hos Stibo Complete, Mads Dyhrberg Andersen.

Fanfigurerne koster fra 200 kroner pr. stk. og de fans, som køber en, får mulighed for at hente den med hjem, når sæsonen er slut.

 

 

Stibo Complete - Papfigurer giver liv til lægterne
"Vi er rigtig glade for aftalen med Stibo Complete, der bakker op om os efter en svær tid, og vi håber selvfølgelig, at rigtig mange fans har lyst til at støtte os ved at købe fanfigurer."
Kristian Nielsen
Sportsdirektør hos AC Horsens
Stibo Complete - Papfigurer giver liv til lægterne

Relevante cases