Ny marketingportal samler Norden for Zoetis

Zoetis er på en rejse, der skal skabe en mere direkte dialog med virksomhedens kunder i de nordiske lande. Som globalt førende virksomhed inden for dyresundhed, dedikeret til at hjælpe kæle- og produktionsdyr, har Zoetis valgt en direkte salgs- og marketingmodel i de nordiske lande, Danmark, Finland, Norge og Sverige.

En samlet løsning

Stibo Complete har, i samarbejde med Zoetis, udviklet en brugervenlig portal, som samler alle marketingsmaterialer, ordrehistorik og lagerstatus et sted - for hele den nordiske region. Portalen er brugervenlig og fungerer som en lille webshop, hvor brugerne kan se billeder af materialerne og bestille dem til levering på en valgfri adresse - fx hos en dyrlægeklinik.

Løsningen giver Zoetis mulighed for at opbevare og distribuere materiale uden nogen form for daglig drift. Alt bliver lagerført, pakket og leveret direkte til sælgere og kunder. 

 

Jeg oplever en stor tryghed i, at de varer, vi får leveret hos Stibo Complete, bliver gennemgået og vurderet, når de ankommer på lageret. I det hele taget er der stor grundighed og omhyggelighed at spore i alle de processer og opgaver, Stibo Complete løser for os.
Pernille Hermansen
Marketingkoordinator hos Zoetis Animal Health
Stibo Complete - Ny marketingportal samler Norden for Zoetis

Blandt verdens største

Zoetis har eksisteret i over 65 år og er med mere end 10.000 ansatte blandt verdens største dyremedicinalvirksomheder. Deres produkter markedsføres i +100 lande verden over, og i 2019 omsatte virksomheden for mere end 6,3 milliarder dollars.

Stibo Complete - Ny marketingportal samler Norden for Zoetis
Stibo Complete - Ny marketingportal samler Norden for Zoetis
Kontakt Dennis og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
o-grafik

Relevante cases