Budskaber som (vitterligt) stikker ud

Gigantprint i Sverige vækkede for nyligt opsigt med deres specialløsninger. De leverer nemlig plakater til reklamestandere og busskure med '3D'-effekt rundt omkring i de svenske byer. Og 3D-effekterne gør at plakaterne stikker ud fra mængden, bogstaveligt talt.

Forskellige løsninger til forskellige kunder

Der er blevet produceret storformatsløsninger for flere forskellige kunder, heriblandt eON, LEGO og Østrigs Turistbureau.

For Østrigs Turistbureau fuldfolierede vi et helt busskur med kampagnefolie, hvorpå de lagde et beskyttende lag laminat.

Plakaten til eON blev printet på baggrundsbelyst film med udstandsning, så man kan se igennem og så blev der tilføjet folie på glasset. Kunden pyntede busstoppestedet med julepynt samt belysning, og resultatet blev enormt fint, synes vi.

Også til legebørnene

Til kampagnen blev der også printet plakatmateriale til at vække de lidt mindre sjæle og de kreative hoveder.

For filmen ’Bamse’ blev der nemlig printet en eurosize-plakat i papir til to forskellige stande: en stand i klart plexiglas og en stand i opal plexiglas, som er oplyst bagfra.

Til legetøjsgiganten, LEGO, blev der printet en opalplade som ramme, som lyser op. Derefter blev der lagt et klart lag akrylglas på i 10 millimeters tykkelse. Herefter blev der lagt print i flere lag, hvilket skabte den helt særlige 3D-effekt og slutteligt blev LEGO-figuren skåret ud og sat på for at fuldende udtrykket.

Stibo Complete - Budskaber som (vitterligt) stikker ud
Stibo Complete - Budskaber som (vitterligt) stikker ud
Stibo Complete - Budskaber som (vitterligt) stikker ud
Stibo Complete - Budskaber som (vitterligt) stikker ud
Kontakt Frederik og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.
o-grafik

Relevante cases