En online marketingportal gør hverdagen nemmere for GSV’s mange afdelinger

GSV er Danmarks førende udlejer af materiel til alle bygge- og anlægsopgaver – uanset om det drejer sig om håndværktøj til mindre byggeopgaver eller store maskiner til etablering af motorveje, broer og metroer.

GSV har hovedkontor i Hedehusene – herunder 21 underafdelinger og fire on-site afdelinger fordelt over hele landet. 

Markedsføring med ét klik

I det daglige varierer det meget hvilke materialer – skilte, klæbere til maskiner og letvogne – den enkelte afdeling har brug for. Derfor savnede GSV en digital løsning, der kunne spare både afdelingerne og marketingafdelingen tid og ressourcer.

På den fælles marketingportal, som Rosendahls har udviklet i samarbejde med GSV, kan afdelingerne selv logge ind og bestille de specifikke udgaver, kvaliteter, størrelser og mængder, der er brug for. 

Et godt og langvarigt samarbejde

Rosendahls leverer i dag skilte og klæbere til GSV Materieludlejning A/S i hele landet og trykker desuden markedsføringsmaterialer – bl.a. foldere, bannere og kataloger.

I forbindelse med GSV’s opkøb af Ramirant i Danmark tilbage i 2019, stod Rosendahls også for produktion og montage af facadeskilte og pyloner i hele landet – og har løbende assisteret med opdateringer på udvalgte lokationer.

Det optimerede vores tid og vores arbejdsprocesser i marketing, da vi fik portalen. Nu kan alle afdelingerne selv gå ind og bestille skilte, klæbere og bannere, uden at vi skal med ind over hver enkelt bestilling. Og samtidig er vi sikre på, at det bliver produceret i de rigtige farver, fonte – og i den høje kvalitet vi ønsker.
Anne Cecilie Lysbo
Direktør Marketing og ekstern kommunikation (CMO)
Stibo Complete - En online marketingportal gør hverdagen nemmere for GSV’s mange afdelinger
Stibo Complete - En online marketingportal gør hverdagen nemmere for GSV’s mange afdelinger
Kontakt Dennis og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med en online marketingportal.
o-grafik

Relevante cases