Vi opbevarer og sender SEGES' tryksager

Vi tilbyder sikker opbevaring, håndtering og forsendelse af vores kunders tryksager direkte fra vores lagerhotel ud til slutkunden. 

På vegne af vores kunde, forlaget SEGES, sender vi hver dag fagbøger, undervisningsmaterialer og opslagsværker ud til landmænd, landbrugskonsulenter, undervisere og elever i både Danmark og udlandet. Samlet set drejer det sig om flere tusinde forsendelser om året.

 

Stibo Complete - Vi opbevarer og sender SEGES' tryksager

Nem og hurtig ekspedition

Når en bestilling bliver gennemført på SEGES' webshop, bliver den automatisk registreret i vores system – og derfra tager vi os af resten: Vi plukker tryksagen fra vores lagerhotel, pakker og sender.

Med tryk og distribution under samme tag tilbyder vi fuld fleksibilitet, effektivitet og Danmarks nok bedste forsendelsespriser.

SEGES løber aldrig tør for tryksager

Som en del af lager- og logistikløsningen, som SEGES har hos os, har de adgang til en online portal, hvor de kan følge med og se den aktuelle lagerstatus. Systemet giver desuden besked, når lagerbeholdningen når et vist niveau. Så ved SEGES, hvornår det er tid til genoptryk og risikerer aldrig at løbe tør.

Læs mere om vores marketingportal her.

 

Stibo Complete - Vi opbevarer og sender SEGES' tryksager
“Vi benytter os af shop- og lagerløsningen hos Stibo Complete, fordi det betyder, at vi ikke skal bruge tid og ressourcer på at håndtere den del af opgaven internt. Så kan vi i stedet bruge tiden på vores kerneopgaver. Det er nemt at benytte systemet, og vores kunder får hurtigt tilsendt deres bog eller undervisningsmateriale”
Lene Overgaard Bruun
Forlagschef
Stibo Complete - Vi opbevarer og sender SEGES' tryksager

Relevante cases