Stibo Complete opnår flot score i EcoVadis-rating

Miljø, bæredygtig produktion og gode forhold for vores medarbejdere er bare nogle af de områder, vi fokuserer på og konstant arbejder for at optimere. Derfor var det uden tøven, at vi – på opfordring af vores kunde Grundfos – lod os vurdere af CSR-vurderingsbureauet EcoVadis.

Stibo Complete får bronzemedalje

“Vi er glade for at have modtaget en bronzemedalje fra EcoVadis. For det betyder, at vores kunder og samarbejdspartnere kan regne med vores miljø- og bæredygtighedsbudskaber,” siger CEO hos Stibo Complete Søren Henriksen.

Vurderingsresultaterne bruger vi desuden som reference for Stibo Completes CSR-præstationer, når vores kunder – ligesom Grundfos – anmoder om det. 

Vil du vide mere om vores CSR-initiativer, og hvad det betyder for dig som kunde?

Kontakt Mads Dyhrberg Andersen på:

+45 87 33 66 38

mads@stibo.com

“På den her måde bliver det gennemskueligt, at vi lever op til de miljøkrav, som vores kunder stiller. Bronzemedaljen er også et udtryk for, at Stibo Complete ligger blandt top 50 af de virksomheder, som er vurderet af EcoVadis. Det er vi stolte af.”
Søren Henriksen
CEO hos Stibo Complete
Stibo Complete - Stibo Complete opnår flot score i EcoVadis-rating

Hvad bygger EcoVadis rating på?

EcoVadis er et internationalt anerkendt og uafhængigt CSR-vurderingsbureau, der vurderer virksomheders CSR-aktiviteter på baggrund af 21 kriterier på tværs af fire hovedområder:

  • Miljø

  • Gode arbejdsforhold

  • Etisk forretningsansvar

  • Etiske og bæredygtige indkøb

Relevante cases