Fagblad fik bedre og mere målrettede annoncer

Gymnasieskolen er Gymnasieskolernes Lærerforenings fagblad, som er skrevet og redigeret af egne journalister. Hos Rosendahls hjælper vi med både tryk og annoncesalg til fagbladet, der udkommer otte gange om året – i et kontrolleret oplag på 15.000 eksemplarer, som postomdeles til alle læreforeningens medlemmer og øvrige abonnenter.

Samarbejdet begyndte i marts 2018 med brandbureauet Creative Zoo, hvor vi overtog salget af annoncer til både det trykte blad og til Gymnasieskolens online platforme.

I september, samme år, blev magasinet relanceret og udkom i et nyt format med nyt design og indholdskoncept. Kort efter blev Gymnasieskolens hjemmeside også relanceret. 

I denne proces valgte vores annonceafdeling at have færre annonceformater i magasinet og større standard bannerformater på hjemmesiden. Formålet var at tilpasse annoncerne til magasinets nye design og layout, og dermed skabe værdi for mediet, annoncørerne og læserne.

Derudover har vi fokuseret på at sikre større synergi mellem annoncerne, målgruppen og magasinets indhold – uden at gå på kompromis med omsætningen.

Indsatsen har resulteret i et vellykket samarbejde mellem Creative Zoo, Rosendahls og Gymnasieskolen, med gode salgsresultater. 

Læs mere om annoncesalg hos Rosendahls her.

Eller kontakt Key account manager, Lars Kristiansen:

Tlf: 2121 4337

Mail: lk@rosendahls.dk

Relevante cases