Cases

DistributionPLUS

Danmarks største distributør

Som kunde hos Stibo Complete kan du nyde godt af vores ejerskab af en af landets største distributionsformidlere, nemlig DistributionPLUS.

DistributionPLUS pakker og formidler distribution og står for fuld segmentering og selektion af alle former for adresserede forsendelser. Dette er særligt oplagt for magasinudgivere, der ønsker diversificering mellem forskellige målgrupper af samme magasin eller sampakning med kommercielle bilag.

Del

Lavere priser på forsendelse

Hos DistributionPLUS finder man landets største erfaring inden for rådgivning i forhold til optimale distributionsløsninger for magasiner, kataloger og pakker.

DistributionPLUS har distributionsaftaler med de største internationale postselskaber, hvilket sikrer høj kvalitet og gode priser på forsendelser over hele verden.

’STOR Indlevering’ via PostNord

Konceptet ’STOR indlevering’ er udviklet i samarbejde med PostNord og giver mulighed for en unik rabatordning til magasiner, der distribueres til danske modtagere.

Udgiveren får nøjagtigt samme produkt som med en almindelig magasinaftale med PostNord, men prisen er en anden – typisk realiseres en besparelse på mellem 9 og 15% af den gældende listepris.

’STOR Indlevering’ er en mulighed 20 uger om året, og alle magasiner med et oplag over 3.000 eksemplarer pr. udgivelse, og som udkommer minimum 4 gange om året, kan gøre brug af ordningen.

’Alt til ERHVERV’

DistributionPLUS tilbyder distribution i omslaget ’Alt til ERHVERV’, der udsendes 17 gange om året til 130.000 udvalgte virksomheder. Det er landets billigste fysiske kommunikation til danske virksomheder med mulighed for segmentering på brancheniveau – på den måde rammer dit budskab præcist den målgruppe, du ønsker.

Formatmæssigt er mulighederne store – fra et lille postkort til en falset avis eller et foliepakket katalog.

Minimumsoplaget er bare 5000 stk., så du kan komme i gang med at markedsføre dig direkte til lige præcis DIN målgruppe for meget få penge.

Relevante cases

Aarhus Slush’D

En startup-messe med en kreativ udsmykning

Dansk Teater

En hyldest til Dansk Teater gennem 300 år

Retail360

Ubemandet butik som løsning på købmandsproblem

Marianne Isager

En strikkebog med et strejf af Nordjylland

Lyreco

Tryk af 35.000 kataloger genplanter 48 træer

Filmmagasinet Ekko

Fra tryk til færdigt og omdelt magasin på en uge

Danmarks Jægerforbund

Jagten sættes i gang på redesign af magasin

Kunsten Museum of Modern Art Aalborg

Et grundigt forarbejde sikrede det helt rigtige resultat

BUPL

Budskab slået fast med 900 m2 stort banner

Pilgrim

Pilgrimsrejsen fra festivalsmykker til internationalt smykkebrand