Annoncesalg, der rykker!

RYK! Magasin, der bliver udgivet af patientforeningen RYK – Rygmarvsskadede i Danmark, formidler erfaringer, viden og indsigt relateret til rygmarvsskader.

Siden 2011 har Rosendahls, der er en del af Stibo Complete, hjulpet med både tryk og annoncesalg til magasinet, der udkommer fire gange om året og distribueres til foreningens medlemmer.

"Der er altid blevet ydet en engageret indsats omkring tegning af annoncer til magasinet med god indsigt i læserne som målgruppe og med en løbende opdatering af fagområdet med øje for potentielle annoncører," siger redaktør hos RYK! Magasinet, Birgitte Bjørkman.

Skal vi løfte dit magasin til næste niveau?

Kontakt Hanne Qvistgaard på:

Tlf. 76 10 11 42

Mail: hq@rosendahls.dk

Stibo Complete - Annoncesalg, der rykker!
"Som redaktør og tilrettelægger af RYK! Magasin, der udgives af patientforeningen RYK - Rygmarvsskadede i Danmark, er jeg yderst tilfreds med samarbejdet med Rosendahls gennem mange år. Samarbejdet tæller også en god kommunikation. RYK har desuden, som forening, benyttet Rosendahls under kurser, hvor der har deltaget relevante sponsorfirmaer, hvor Rosendahls har stået for kommunikation til firmaerne og bestilling af stande."
Birgitte Bjørkman
Redaktør

Relevante cases